Studioflitsers

Professionele resultaten

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Falcon Eyes Studioflitser TF-400L

26 jul. 2014
“De flitser meteen na uitpakken hele dag gebruikt. Makkelijk in gebruik. Instelmenu snel begrepen. Mooi constant licht. Flitser doet zijn werk prima.”
Falcon Eyes Studioflitser TF-400L

Linkstar Studioflitser MT-150GU 150Ws

16 sep. 2013
“De flitser heeft een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Echter indien de flitser in een kamer kleiner dan 3 x 4 meter gebruikt wordt loopt men het risico van overcapaciteit en moet men met een licht scherm (dus geen reflector of diffusor werken. De flitser geeft goede resultaten. Een nadeel is de bewerkelijkheid. Niets is automatisch dus een paar proegopname zijn wel noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen. Hoewel die handmatigheid ook z'n charme heeft. ”
Linkstar Studioflitser MT-150GU 150Ws

Linkstar MS (slave) miniflitser

8 mrt. 2012
“Ik heb de flitser vandaag ontvangen. Hierbij heb ik de honingraat en filterset besteld. Deze twee sets schijnen bij elkaar te horen, maar toch paste het niet. Service van de webshop hierover was perfect. Door drie lagen klussen tape aan te brengen op de schroefdraad heb ik het toch passend gekregen en ben direct wat proef shots gaan maken. Eerst met de honingraat als haarlicht. Is even wennen omdat je niet vooraf kan zien waar de lichtstraal terecht komt, dus eerst een proefshot maken. Ik was blij verrast met het resultaat. Daarna met een kleurenfilter de achtergrond uitgelicht. Dit gaf precies een mooie gekleurde gloed achter het model. Ook hierover was ik blij verrast. De flitser doet precies waar hij bij mij voor is bedoelt. Wil je de hele achtergrond uitverlichten, dan zijn meerdere mini flitsers geen overbodige luxe.”
Linkstar MS (slave) miniflitser