Studioflitsers

Professionele resultaten

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Godox Kabel CX voor PB820/PB960 Canon

16 apr. 2020
“Ik had een duidelijke foto nodig om te zien of de aansluiting die was die ik nodig had. Deze site had als enige een zeer duidelijke foto. Direct besteld en binnen no-time in huis!! Grandioos!! ”
Godox Kabel CX voor PB820/PB960 Canon

Falcon Eyes Studioflitser SS-150D

13 jan. 2019
“Ik wilde mijn set van Falcon eyes flitsers uitbreiden met een 4e exemplaar. Dit type is een nieuwe uitvoering van de flitsers die ik al heb. Het bereik is groter en er is een beep toegevoegd ( die ook uit kan) als de flitser is opgeladen. Uit metingen met een flitsbelichtingsmeter blijkt dat de schaal van de vermogensinstelling niet helemaal klopt. Niet erg, want dat controleer je toch met meter of histogram. Kortom prima flitser voor een mooie prijs.”
Falcon Eyes Studioflitser SS-150D

Linkstar MS (slave) miniflitser

8 mrt. 2012
“Ik heb de flitser vandaag ontvangen. Hierbij heb ik de honingraat en filterset besteld. Deze twee sets schijnen bij elkaar te horen, maar toch paste het niet. Service van de webshop hierover was perfect. Door drie lagen klussen tape aan te brengen op de schroefdraad heb ik het toch passend gekregen en ben direct wat proef shots gaan maken. Eerst met de honingraat als haarlicht. Is even wennen omdat je niet vooraf kan zien waar de lichtstraal terecht komt, dus eerst een proefshot maken. Ik was blij verrast met het resultaat. Daarna met een kleurenfilter de achtergrond uitgelicht. Dit gaf precies een mooie gekleurde gloed achter het model. Ook hierover was ik blij verrast. De flitser doet precies waar hij bij mij voor is bedoelt. Wil je de hele achtergrond uitverlichten, dan zijn meerdere mini flitsers geen overbodige luxe.”
Linkstar MS (slave) miniflitser