Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Softboxen

Contrast en scherpe schaduwen, als gevolg van een ‘harde lichtbron’, kunnen ongewenste elementen zijn in een foto. Om deze te verminderen is een softbox hét perfecte hulpmiddel. Softboxen zijn ’tentjes’, gemaakt van een doorschijnende stof. Ze worden gemonteerd op een flitser en resulteren in zachter, egaal licht. In onze shop kunt u een softbox kopen van verschillende merken en formaten.

Populairste softboxen van dit moment:

Onmisbaar

Een moderne fotostudio kan eigenlijk niet meer zonder softboxen. Omdat de wensen en toepassingen voor iedereen verschillen, vindt u in onze shop softboxen van verschillende afmetingen en soorten. Voor bijna alle softboxen geldt dat ze hittebestendig zijn. Wel zo handig natuurlijk, aangezien ze op een flitser geplaatst worden. Elke softbox verspreidt het licht op een mooie, diffuse wijze. U kunt een softbox plaatsen op een reguliere studioflitser, maar ook op bijvoorbeeld een miniflitser.

Rond, vierkant of achthoekig

U kunt bij ons ronde softboxen kopen, maar ook vierkante of achthoekige. Dit laatste type staat bekend als octabox. In sommige gevallen krijgt u een honingraat meegeleverd, waarmee het licht gebundeld kan worden. Vindt u een softbox te duur? Dan is een softboxparaplu een goed alternatief. Om een softbox met een afwijkende aansluiting aan te kunnen sluiten op uw flitser, kunt u een speedring gebruiken. Uiteraard kunt u bij ons ook deze speedring kopen.

Fotostudio-expert.nl
Logo