Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Multiblitz

Dieter Mannesmann heeft in 1948 Multiblitz opgericht in Duitsland. Dieter Mannesmann was uitvinder en ontdekkingsreiziger met een uitzonderlijke ondernemersgeest. Zijn innovaties en ontdekkingen waren baanbrekend voor studiofotografie en zijn ambitie om te presenteren was hoog.

De uitvinder van de “GN”

De term ‘richtgetal’ en de bijbehorende berekeningsformule werd opgericht door de heer Mannesmann. Hij was boos weer over het feit dat er geen vergelijkbare methode voor het meten van het effect van een blikseminslag ontwikkeld was. Tegenwoordig wordt door alle fabrikanten ‘GN’, (Guide Number, richtgetal in het Engels) gebruikt.

Productie in eigen land

Multiblitz is het enige Europese grote merk dat flitsers produceert in eigen land. De producten worden ontworpen, ontwikkeld, gemonteerd en getest door het personeel van de Multiblitz fabriek. Multiblitz staat bekend om de snelle doorlooptijden en flexibiliteit.

Kwaliteit

Alle producten van Multiblitz zijn zeer stevig en voldoen aan de Europese CE-normen voor elektronische apparatuur. De specifieke eisen van de klant staan voorop en komen terug in de productie van het fotostudio-apparatuur. Expertise en hoogwaardige componenten garanderen precieze en betrouwbare producten van uitstekende kwaliteit.

Assortiment fotostudio

Multiblitz heeft de juiste producten en accessoires om een fotostudio vorm te geven. Een flitser, continulamp of reflector, maar ook verschillende achtergrondsystemen zoals achtergrondpapier. Om een goede lichtval te creeeren, heeft Multiblitz een diffuser, reflectieparaplu, softbox of honinggraat. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een flitset, waar de nodige accessoires worden bijgeleverd.

Fotostudio-expert.nl
Logo