Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Manfrotto

Eind jaren ’60 was Lino Manfrotto fotoverslaggever in het noorden van Italie. Met een beetje hulp van anderen maakte hij zijn eerste producten in zijn garage. In een aantal jaren maakte hij slechts een paar lampstatieven. Later besloot hij zijn producten te presenteren op internationaal niveau. De productie ging door in zijn garage, waarna hij zich realiseerde dat zijn productiecapaciteit onvoldoende was om bestellingen van klanten aan te pakken. In 1972 ontmoette Lino Manfrotto Gilberto Battocchio. Deze twee vormden een team en gingen een samenwerking aan. In 1974 werd de eerste Manfrotto gelanceerd.

Statieven

Manfrotto is door de jaren heen gespecialiseerd in het produceren van statieven, maar ook tripods, balhoofden en accessoires voor het statief.

Nieuwste technologie

Bij Manfrotto wordt er continu geïnvesteerd in de nieuwste technologieën. Het huidige assortiment wordt door de jaren heen geëvolueerd, maar er komen ook nieuwe modellen bij. Door deze manier van werken weet Manfrotto de hoogste kwaliteitsstandaard in alle fases van het productieproces te handhaven voor hun statieven. Door de hoogwaardige kwaliteit dat Mafrotto aanbiedt, heeft Manfrotto een ongeëvenaard distributienetwerk opgebouwd, waarmee het bedrijf hecht contact heeft. Zo weten zij op ieder gegeven moment hoe de markt voor statieven er uitziet en wat de eisen zijn die de consument van hen vraagt.

Populairste Manfrotto statieven

Naast de bekende Manfrotto 055 (waaronder de Manfrotto 055XPROB en de Manfrotto 055XDB), zijn de populairste Manfrotto statieven de Manfrotto RC2, de Manfrotto 190, de Manfrotto 144 (waaronder de Manfrotto 144b) de Manfrotto monopod serie en de Manfrotto modo (ook wel de Manfrotto modosteady). Maar ook de Manfrotto 585, de Manfrotto 785b, de Manfrotto 501hdv of de Manfrotto 701hdv zijn populair onder fotografieliefhebbers. Daarnaast mogen de Manfrotto 680b, een Manfrotto 504 of de vergelijkbare Manfrotto 393 en Manfrotto 394 niet ontbreken in het assortiment. Naast de statieven, worden er ook Manfrotto balhoofden aangeboden.

Fotostudio-expert.nl
Logo