Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Lastolite

Lastolite is opgericht in 1985. Het bedrijf begon met een handjevol medewerkers en één product, maar is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant met een uitgebreid assortiment van innovatieve, bekroonde producten. Inmiddels worden de Lastolite producten gedistribueerd in meer dan 60 landen wereldwijd.

Patenten

Lastolite is in het bezit van een aantal wereldwijde patenten van hun producten. Hun continue investeringen in onderzoek en ontwikkeling stelt hen in staat om te zorgen dat ze concurrentie de baas blijven.

Kwaliteit

Het apparatuur voor fotostudio’s die Lastolite aanbiedt is van zeer hoge kwaliteit. Een product dat jaren geleden is aangeschaft, zal nu nog steeds aan de kwaliteitseisen voldoen. De producten van Lastolite hebben een lange levensduur en zullen niet snel kapot gaan. Producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een perfect afwerking.

Achtergrondsystemen

Lastolite biedt een verscheidenheid aan keuzes in achtergrondsystemen. De daarbij behorende achtergrondschermen, achtergronddoeken, dwarsstangen en statieven zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Voor deze producten geldt ook dat ze van uitstekende kwaliteit zijn.

Studioverlichting

Lastolite heeft ook een breed assortiment op het gebied van studioverlichting. Naast de flitsers en continuverlichting zijn er ook accessoires verkrijgbaar waarmee het licht te beïnvloeden is. Hierbij valt te denken aan een softbox, diffuser, diffuusparaplu, honinggraat, en octaboxen.

Fotostudio-expert.nl
Logo