Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Joby

Joby is jong bedrijf dat is opgericht in San Fransisco in 2006. Joby zet producten op de markt waarin de wens van de klant centraal staat, het product functioneel, maar toch speels is, en het leven van de mens verbetert. In 2011 werd JOBY overgenomen door de Daymen Group, een innovatieve producent en distributeur van fotografische accessoires, waaronder de Lowepro en Acme Made merken.

Statieven

De focus ligt bij Joby op buigbare statieven. Joby heeft twee series, namelijk de GorrilaMobile en de GorrilaTorch. Deze twee series zijn speciaal voor de consument die zowel geïnteresseerd is in innovatief design als functionele prestaties. De statieven kunnen overal worden neergezet, maar Joby heeft ook een statief die op te hangen is door middel van magneten.

GorrilaMobile

De Joby GorrilaMobile-serie is speciaal ontwikkeld voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Met deze statieven is het bijvoorbeeld mogelijk om de mobiele telefoon overal aan vast te maken zodat de mobiele telefoon op de juiste hoogte is om bijvoorbeeld muziek te luisteren of video’s te kijken.

GorillaTorch

Joby biedt ook een serie lampstatieven aan, de Joby GorillaTorch-serie. De statieven van Joby zijn kenmerken door hun handige kleurrijke poten die buigbaar zijn. De statieven zijn geschikt voor lampen en camera’s. Het is mogelijk om het statief op alle mogelijke manieren ergens aan vast te maken. Dit kan handig zijn voor het maken van foto’s op grote hoogte of het maken video’s. Het statief kan namelijk vast gemaakt worden aan rijdende objecten.

Fotostudio-expert.nl
Logo