Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Gossen

Gossen-Metrawatt Gmbh is in 1919 opgestart. In datzelfde jaar richtte Paul Gossen de afdeling fotobelichtingstechniek op. In 1997 werd de afdeling foto- en lichtmetingstechniek neergezet als individueel bedrijf. Inmiddels is Gossen onderdeel van de Vitec Groep. Een moederbedrijf dat ook andere producenten van accessoires voor de fotografie zoals Manfrotto en Gitzo in haar portefeuille heeft.

Lichtmeter

Sinds de oprichting is Gossen al bijna 100 jaar actief op het gebied van hoge precisiemeters, gespecialiseerd in lichtmetingen, maar ze zijn ook actief met het gebruik van innovatieve technieken wat betreft onderzoek, ontwikkeling en productie.

Gossen focust zich op het meten van licht. Gossen is continu bezig met innovatie; het ontwikkelen van nieuwe producten. Uiteraard om de wensen van de consument zo goed mogelijk te verwerken in de productie, maar ook om de uitdagingen in een constant groeiende en snel veranderende markt het hoofd te blijven.

Modellen

Gossen heeft vijf modellen lichtmeters. Deze lichtmeters zijn zowel voor digitale als analoge fotografie. Deze lichtmeters voldoen aan de eisen van professionele fotografen, alsmede aan die van de amateur en hobby fotografen.

Gestelde eisen lichtmeter

Met het produceren van de lichtmeters is rekening gehouden met de meest veeleisende fotografen. Voorbeelden van de vele eigenschappen van de verschillende lichtmeters zijn de meting van direct én indirect licht, een digitaal display, het opslaan van gemeten waarden, een timer functie, een klok en alarm functie. Tevens zijn de lichtmeters voorzien van een eigen miniprocessor voor hoge prestaties. Bovengenoemde functies bevatten alle modellen van Gossen, uiteraard zijn de duurdere modellen uitgerust met nog veel uitgebreidere mogelijkheden op het gebied van lichtmeting.

Fotostudio-expert.nl
Logo