Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Falcon Eyes

Falcon Eyes is al jaren een toonaangevend merk in de fotografiewereld. Het merk heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van fotografie-accessoires die niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook nog eens erg betaalbaar. U vindt in onze shop een groot aantal studioflitsers, achtergronden, continulampen en nog veel meer. Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio.

Koop online de Falcon Eyes op Bol.com

Voor hobbyfotografen en professionals

Falcon Eyes heeft een breed assortiment en blinkt met name uit in de categorie ‘verlichting’. De studioflitsers en continuverlichting van dit merk staan hoog aangeschreven onder hobbyfotografen en professionals. Naast verlichting zijn ook de accessoires van Falcon Eyes het aanbevelen waard. Zoekt u bijvoorbeeld een softbox, achtergrondsysteem, statief of opnametafel? Dan is dit merk in veel gevallen een uitstekende keuze. Voor productfotografie heeft Falcon Eyes perfecte continulampen, maar ook opnametafels en –tenten in verschillende vormen en maten. Ook voor een complete set met verlichting, achtergrond, statief en softbox zit u hier goed.

Zuinige verlichting

Falcon Eyes heeft zich de afgelopen jaren steeds meer toegelegd op de ontwikkeling van led-verlichting. Deze verlichting is van hoge kwaliteit en gaat lang mee. Het grootste pluspunt is dat led-verlichting ontzettend zuinig is, het gaat vele malen langer mee dan halogeenverlichting. Falcon Eyes heeft haar producten onderverdeeld in verschillende series. De Falcon Eyes GL-serie, Falcon Eyes GN-serie, Falcon Eyes SS-serie, Falcon Eyes TE-serie en de Falcon Eyes TF-serie. De meeste accessoires zijn geschikt om te gebruiken met alle series.

Fotostudio-expert.nl
Logo