Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Benton

Benton is het eigen merk van Expert-shops. Expert-shops heeft ervoor gekozen om deze producten van Benton op de markt te zetten voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Benton richt zich vooral op de verkoop van achtergronden. Hierbij kun je denken aan achtergrondpapier en achtergrondvinyl, maar je kunt ook denken aan accessoires voor achtergronden, zoals een koker om de achtergrond in op te bergen.

Benton Achtergrondpapier

De achtergrondpapieren van Benton zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren. Benton heeft rekening gehouden met verschillende achtergronden in foto’s, daarom is er veel keuze. Het achtergrondpapier is een goedkoop alternatief voor bijvoorbeeld het achtergronddoek.

Benton Achtergrondvinyl

Deze achtergronddoeken van Benton zijn gemaakt van vinyl. Het voordeel van vinyl is dat het een doek of papier prima vervangt. Het vinyl blijft strak en recht hangen en kreukt niet. Het vinyl gaat lang mee, omdat het makkelijk schoon te maken is. Daarnaast zijn de vinyldoeken volledig geïmpregneerd en bovendien is het oppervlak met een brandvertragende coating behandeld.

Kwaliteit

Het achtergrondpapier en het achtergrondvinyl is van goede en zeer sterke kwaliteit, maar tegen een betaalbare prijs. De achtergronden voldoen aan de kwaliteitseisen die tegenwoordig aan dit soort producten gesteld worden. Benton staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien worden alle achtergrondpapieren die bij Export-shops besteld worden, geleverd in een koker. Deze koker maakt het gemakkelijk om het achtergrondpapier in op te bergen en mee te nemen naar locatie.

Fotostudio-expert.nl
Logo