Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Flitssets

Iedereen die als liefhebber of amateur aan studio-fotografie doet, kan de laatste jaren zijn hart ophalen. Door een toename van betaalbare studio-apparatuur is het inrichten van een fotostudio steeds makkelijker geworden. In huis, in de garage of op een andere plek: een complete studio kan overal worden opgezet. Met de complete flitsersets uit onze shop bent u een heel eind in de goede richting.

Beste flitssets online kopen

Steeds populairder

Dankzij de betaalbaarheid van fotostudio-apparatuur is fotograferen de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij. Fotograferen is fantastisch, we kunnen het iedereen van harte aanraden. Elke serieuze fotograaf kan daarom bij ons voor een scherpe prijs een complete flitsset kopen, geleverd met flitsparaplu’s en/of softboxen, reflectieschermen en achtergrondsystemen. Per achtergrondsysteem hebt u de keuze uit een groot aantal verschillende achtergronddoeken, achtergrondpapier of vinyl-achtergronden.

Handige eigenschappen

Sommige studioflitsers zijn uitgevoerd met actieve motorkoeling. Hierdoor raakt de flitser nooit oververhit en daardoor onbruikbaar. Erg handig, u weet met een dergelijke flitser zeker dat u altijd door kunt gaan met fotograferen. Andere flitsers zijn uitgerust met een een sync-aansluiting. Hiermee kunt u met behulp van een sync-kabel de flitser verbinden met het X-contact van uw camera. Of u nu uw bestaande fotostudio wilt uitbreiden of verbeteren, of een compleet nieuwe studio wilt opzetten – u vindt bij ons alles wat u nodig hebt.

Fotostudio-expert.nl
Logo