Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Continuverlichting

Continulampen zorgen voor constante verlichting. Er zijn drie soorten continuverlichting: led, halogeen en fluorescent. In onze shop kunt u een daglichtlamp kopen die constant echt wit licht oplevert. Doordat het licht steeds hetzelfde blijft, wordt elke foto op dezelfde manier belicht. Ook voor het opnemen van video’s zijn daglichtlampen en continulampen bijzonder geschikt.

Populairste continuverlichting op Bol.com

Zonder moeite mooie resultaten

Waar in veel gevallen een flitser de ideale belichting is, zijn in andere situaties juist continulampen het meest geschikt. Vooral voor productfotografie en het opnemen van video’s is continuverlichting ideaal. Een groot voordeel is dat u uw camera niet uitgebreid hoeft in te stellen. De foto’s of video’s worden vastgelegd zoals het is. Doordat uw camera automatisch de meest geschikte belichting kiest, is het mogelijk om zonder veel moeite mooie resultaten te behalen. Of u nu een beginnend fotograaf of filmer bent, of juist al jaren ervaring hebt – deze oplossing is altijd praktisch.

Daglichtlampen

Lampen met een kleurtemperatuur van 5000 K tot 5500 K vallen onder de categorie ‘daglichtlampen’. Lampen van dit type verspreiden een natuurlijk, wit licht, vergelijkbaar met daglicht. Waar andere witte lampen, zoals TL-verlichting, kan zorgen voor roze of groene kleurzwemen, doen daglichtlampen dit niet. Dit komt doordat het licht van daglichtlampen alle kleuren uit het kleurenspectrum bevat. Voor een warmer licht, in de richting van direct zonlicht, kunt u het beste een lamp kiezen met een kleur van 3200 K.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten daglichtlampen. In onze shop kunt u halogeenlampen, spiraallampen, led-lampen en buislampen kopen. Halogeenlampen hebben hogere wattages dan de andere typen. Een vermogen van 500 of 1000 watt is geen uitzondering. Halogeenlampen zijn traploos regelbaar en daardoor makkelijk af te stellen. Voor professionele daglichtlampenhouders is een buislamp de beste optie, hiermee verlicht u uw studio volledig. Spiraallampen zijn energiezuiniger, doordat ze langer meegaan en minder snel warm worden. Led-lampen behoren eveneens tot de categorie met de meest zuinige en energiebesparende verlichting. Zoekt u een complete set, met een daglichtlamphouder, softbox of een reflector? Ook daarvoor zit u bij ons goed.

Fotostudio-expert.nl
Logo