Foto-achtergronden

Alle hulpmiddelen voor uw (studio)achtergronden

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Falcon Eyes Achtergronddoek BCP 2,9x5 m

19 jul. 2018
“Al een tijdje op zoek naar een betaalbaar achtergronddoek. In dit product zeker gevonden! Goede kwaliteit en makkelijk in gebruik. Heb het doek nog niet gewassen, dus weet niet hoe het zich dan houdt. ”
Falcon Eyes Achtergronddoek BCP 2,9x5 m

Folux Vinyl mat zwart/wit 2x6m rol achtergrond

15 jun. 2018
“Ik koos dit product omdat papier mij niet prettig leek (steeds delen weggooien) en een doek niet handig is in een kleine fotostudio omdat je dan de vouwen ziet. Vinyl leek me dan een goede (zij het wat prijzige in eerste aanschaf) oplossing. Het product ziet er netjes uit en voelt redelijk dik aan. Het is ideaal dat je zowel een zwarte al witte kant hebt. Het product trekt wel veel stof aan. je ziet als je het weer inrolt direct allemaal haren van het model en stof (ook al had ik ervoor speciaal gedweild...). Ziet er prachtig uit op foto's. Helemaal strakke witte of zwarte achtergrond. Allereerst was ik bang dat het te klein (het is maar twee meter) zou zijn voor full body shot, maar dit ging eigenlijk heel goed. De rol is redelijk zwaar dus een stevig achtergrondsysteem is zeker nodig. Beviel erg goed. Ik hoop dat het mooi blijft, maar van de eerste keer (model ook met schoenen met zwarte zolen) zie ik geen enkele beschadiging ofzo. Ik zou het zo weer kopen. Afsluitend: deze review is gebaseerd op het eerste (en tot nu toe enige) gebruik van het product. Ik heb daarom geen mening over de kwaliteit van het product over langere tijd (slijt het hard , verkleurd het, etc). ”
Folux Vinyl mat zwart/wit 2x6m rol achtergrond

Falcon Eyes Papierrol Houder B-Reel Pro

28 apr. 2018
“Een mooi alternatief voor de duurdere pro-merken. Heel mooie prijs voor wat je krijgt. Enig minpuntje is dat de plastic ketting wat prutswerk vergde om te openen om het gewichtje in te steken. ”
Falcon Eyes Papierrol Houder B-Reel Pro