Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Foto-achtergronden

Studiofotografie gaat niet zonder achtergrond. Soms is dat een neutrale witte of zwarte achtergrond, maar soms ook een gekleurde achtergrond met een bepaald motief of patroon. In onze shop vindt u complete achtergrondsystemen, achtergronddoeken, achtergrondpapier en vinyl-achtergronden. Alles om uw product, object of model zo goed mogelijk voor de dag te laten komen.

Ophangsystemen

Een achtergrondsysteem is de meest makkelijke manier om op locatie een fotostudio op te bouwen. Een achtergrondsysteem in opgebouwd uit twee standaards en een horizontale stang. Aan deze stang hangt u een achtergronddoek, achtergrondpapier of vinyl-achtergrond. Bij ons hebt u de keuze uit een groot aantal achtergrondsystemen, van verschillende formaten en merken. Ook wat betreft de achtergrond zelf zijn de opties zeer uitgebreid. We hebben tientallen verschillende achtergronddoeken, rollen achtergrondpapier en vinyl-achtergronden.

Accessoires

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor verschillende accessoires en hulpmiddelen voor achtergrondsystemen. We hebben onder meer papierrolhouders en brackets. Met deze laatste kunt u door middel van twee lampstatieven en een zogenaamde dwarsligger een compleet achtergrondsysteem in elkaar zetten. Of kijk eens naar de autopole, die u tussen plafond en vloer vastzet om op die manier een achtergrondsysteem te creëren.

Fotostudio-expert.nl
Logo