Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Honingraten en filters

Door gebruik te maken van honingraten en kleurenfilters creëert u prachtige effecten. Honingraten zijn zogenaamde grids, die het licht rechtdoor sturen. Zij zorgen ervoor dat het licht gebundeld wordt en in een rechte lijn vooruit gaat. Het licht wordt dus niet verspreid over de gehele achtergrond.

Bekijk de beste hongraten en filters op Bol.com

Verschillende formaten en maten

Honingraten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten: honingraten die op een beautydish of op een softbox gemonteerd worden of op een speciale reflector bevestigd worden. In combinatie met kleurenfilters bent u in staat om de meest prachtige kleur- en lichteffecten te creëren.

Kleurenfilters

Kleurenfilters zijn in vele soorten en maten bij ons te verkrijgen. U kunt ze los kopen, maar ook als set: een honingraat met een setje kleurenfilters die u rechtstreeks op uw flitser aansluit bijvoorbeeld. Kleurenfilters kunt u ook los kopen en deze op een conische snoot bevestigen. Deze combinatie wordt vaak gebruikt in de hedendaagse (studio)fotografie. Met honingraten en kleurenfilters krijgt het fotograferen een extra dimensie.

Fotostudio-expert.nl
Logo