Continuverlichting

Voor foto en video

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Linkstar daglichtlamp FLS-328

1 mrt. 2017
“Deze lamp (exclusief statief!) is ideaal om een witter licht op je onderwerp te richten. Ze schijnt niet hard maar kan gemakkelijk lelijke schaduwen opvullen wanneer er te veel zonlicht is, mits het onderwerp dicht bij de lamp staat. Ook zeer bruikbaar in een studio zonder natuurlijk daglicht! Persoonlijk gebruik ik de lamp alleen bij close-ups omdat je ze niet ver van je onderwerp kan plaatsen. Het ineen zetten van de softbox rond de lamp was wat onhandig en had wat techniek en kracht nodig, ik had dan weer bang dat ik iets zou stuk maken, maar het is me na 10 minuten toch gelukt en nu ben ik heel blij dat ik deze lamp voor die prijs heb gekocht!”
Linkstar daglichtlamp FLS-328

Falcon Eyes Ringlamp FLC-28 + TMB-18Z

24 aug. 2016
“De belichting is zeer goed en fel perfect voor video's. Maar met de handleiding die erbij was kon ik er echt niet aan uit. De tweede stap zegt men dat ik de lamp moet opendoen en een draad verbinden? Maar ik snap niet waarom. Er staat ook geen tekst bij. Eens ik de lamp opendoe zie ik diezelfde draad dat op de zwart wit foto staat er niet bij. Heb deze dan gewoon zo gelaten zonder die stap te doen. Verder wordt hij ook snel warm. ”
Falcon Eyes Ringlamp FLC-28 + TMB-18Z

Falcon Eyes Daglichtlamp DFL-554 4 x 55W

9 apr. 2016
“De daglichtlampen waren zoals ik het mij had voorgesteld. Kleurtemperatuur is correct, stevige behuizing, handig in gebruik. Spijtig genoeg kan je de lampen niet dimmen. Dit wist ik echter wél op voorhand. Dit zal één van de redenen zijn waarom de prijs kan gedrukt worden waarschijnlijk. En een tas om ze op te bergen had ook handig geweest. Maar het is een aanrader! Zéér tevreden over het resultaat! Zeker als je prijs/kwaliteit bekijkt...”
Falcon Eyes Daglichtlamp DFL-554 4 x 55W